IJssalon Sweethearts

IJssalon Sweethearts

IJssalon Sweethearts,  Binnengekomen in Sweethearts krijg je spontaan trek in een ijsje, de prachtig opgemaakte vitrine met 24 verschillende Italiaanse ijssoorten staat midden in de zaak naar je te lonken. De hele zaak doet je een beetje denken aan grootmoeders snoepwinkeltje met haar roze en lichtblauwe kleurtjes, het geheel is prachtig gedecoreerd met….. hoe kan het ook anders hartjes.

Het is geen kille strakke ijssalon zoals je er tegenwoordig zo veel ziet maar juist een hele warme zaak waar je je direct thuis voelt. Als je geen zin hebt in een ijsje kun je er ook terecht voor een van de vele Italiaanse koffiespecialiteiten…….

Dorpsdijk 24 4354 AC

Vrouwenpolder

info@ijssalon-sweethears.nl

Voor meer info: www.ijssalon-sweethearts.nl

ijssalon-sweethearts-1 ijssalon-sweethearts-2 ijssalon-sweethearts-4