Appartementen De Walvis

Appartementen De Walvis

Appartementencomplex De Walvis is al sinds 1967 een vertrouwd gezicht in Vrouwenpolder. Toen al was het heel bijzonder om te kunnen verblijven tussen de locals. Het appartementencomplex bevindt zich in het gezellige centrum van het dorp met alle mogelijke faciliteiten en het strand op loopafstand. Het appartementencomplex is altijd uitstekend onderhouden en voldoet ook na de laatste renovatie (november 2019) weer aan de vraag van deze tijd. De vele trouwe gasten van De Walvis omschrijven de appartementen als: comfortabel, volledig uitgerust, schoon en netjes. De appartementen zijn privé-eigendom. Door de persoonlijke aandacht zijn de appartementen verschillend, maar allemaal met veel zorg ingericht en dat zie je!

Dorpsdijk 22 4354 AC Vrouwenpolder
T:+31 (0)118 591829 info@walvisvakanties.nl info@boekanier.nl

www.appartementendewalvis.nl

walvis009 walvis-appartementen-1