Hopman de Rijklaan 6, 18 persoons groepshuis

Hopman de Rijklaan 6, HR006, 18 persoons Groepshuis

Ruime groepsaccommodatie rustig gelegen aan het begin van Breezand 2, modern ingericht en van alle gemakken voorzien, ruim terras op het westen.
Woongrootte: 350 M² Perceelgrootte: 750 M²

Begane grond: Woonkamer met ruime zithoek en extra kinderspeelkamer. Keuken compleet ingericht met afwasmachine, 6-pits gastoestel, oven, magnetron, koelkast, vriezer, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, Senseo koffiemachine en royale eethoek met flatscreen TV en openhaard. 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. 1 badkamer met douche in bad, wastafel en toilet. 1 badkamer met douche, sauna, wastafel en toilet. Flatscreen TV, cd-speler, dvd-speler, radio, tafelvoetbal, wasmachine, wasdroger en internet.

1e verdieping: 8 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden waarvan een met TV. 2 badkamers met stortdouche, 2 wastafels en toilet. 1 apart toilet.

Buiten: Terras met afdak op het westen, tuinmeubilair, picknicktafel, barbecue, parasol, bergruimte en parkeerplaatsen bij het huis.

In de directe omgeving bevinden zich beschermde natuurgebieden zoals de Mantelinge, Oranjezon en het Veerse bos voor een verfrissende wandeltocht. Verschillende authentieke dorpjes en steden zoals Veere, Domburg en Middelburg zijn uitstekend via fraaie paden per fiets binnen een uur bereikbaar. In de pittoreske steden Zierikzee en Goes kunt u gezellig shoppen en de oude binnensteden bekijken. De machtige boulevard van de maritieme stad Vlissingen is zeker ook een bezoek waard.

Tel: +31 (0) 118 – 593133
Hopman de Rijklaan 2
4354 NS
Vrouwenpolder
info@breezandvakanties.nl

En voor meer info of online boeken: www.Groepshuizen-Zeeland.nl

– See more at: www.vrouwenpolder.nu/hopman-de-rijklaan-6-hr006-18-persoons-groepshuis/#sthash.SdK5Nx0K.dpuf